2e Wedstrijd in Dalfsen

Deze wedstrijd was gepland in Rosmalen. Helaas was dat veld door vele regenval niet begaanbaar en moest op het laatste moment worden uitgeweken. Gelukkig was het mogelijk snel iets te organiseren bij RMF-Friendship in Dalfsen. Heel erg bedankt daarvoor !

Ook dank aan Danny v. Vliet en zijn vader Jan voor het last-minute invallen bij de jury.

Na een verlate briefing doordat wat vliegers door omstandigheden wat later aankwamen is de wedstrijd alsnog voorspoedig gestart.

Helaas waren de Notaumatics niet in beste vorm en vertoonde wat haperingen. Gelukkig sloegen de juryleden zich hier professioneel door heen. Aanvankelijk was er een mooie verdeling in de 3 klassen: 4 in Unlimited, 4 in Intermediate en 4 in Basic. Ook goed te zien dat er weer onze vaste Duitse vrienden weer van de partij waren. Uiteindelijk bleven er 10 deelnemers over o.a. door een domme fout van mij (Martin). Gecrasht doordat de ailerons niet waren aangesloten en niet gecontroleerd. Beginnersfout en kwalijk. Gelukkig geen ander letsel dan een deuk in het ego.. Het weer was prima en uiteraard is er weer afgesloten met een gezellige BBQ. Goed en snel geregeld door de vereniging. Met name dank aan Andries en Pascal daarbij.

Uitslag: