Nederweert 07 September

Een mooi groot deelnemersveld van 17 deelnemers met piloten uit NL,BE en DE hadden zich aangemeld. Op Vrijdag waren de 1e deelnemers met caravans en tenten al op het veld gearriveerd.
Ondanks de slechte weersvoorspelling was het zaterdag echter een prima vliegdag met regelmatig een lekker zonnetje. Na de breefing werd er gestart met de Basic (C-klasse). Helaas konden Martin en Elise door een crash niet verder vliegen.. De rest van de vluchten verliep redelijk voorspoedig op een afgebroken landingsgestel van Hans na.

Na 3 ronde’s bekend is er ook nog een ronde onbekend gevlogen, die laatste is verplicht voor de Belgische competitie en vrije keuze voor de Nederlanders. In totaal zijn er 54 vluchten gemaakt. Een lange dag voor de jury…..Jan, Henk, Harry en Remke: bedankt!

De wedstrijddag werd zoals gebruikelijk afgesloten met het vullen van de maag met een lekkere BBQ, gevolgd door een gezellige avond. De daarop volgende Zondag zijn de laatste deelnemers rustig aan weer naar huis vertrokken.

MVC Nederweert : erg bedankt voor weer een geweldig ontvangst en fijne ondersteuning.

uitslag: